Bio-impedanční spektroskopie

Moderní a efektivní způsob hodnocení kvality hovězího masa

Seminář Bioimpedance masa

Agrovýzkum Rapotín s.r.o. Vás srdečně zve na seminář Bioimpedance masa, který se uskuteční 21. 10. 2015 v Rapotíně.

Cílem semináře je seznámit odbornou veřejnost s využitím bioimpedance v procesu zrání hovězího masa.

Seminář je určen především zpracovatelům masa, zvláště producentům vyzrálého masa.

Informace o semináři

Datum konání: 21.10. 2015

Místo konání: Agrovýzkum Rapotín s.r.o., velká studovna,
Rapotín, Výzkumníků 267, 788 13 Vikýřovice

Registrační poplatek: 500 Kč/osoba (včetně DPH). Poplatek zahrnuje drobné občerstvení, oběd, materiály ze semináře.

Registrace: účast potvrďte nejpozději do 5. 10. 2015 níže uvedeným kontaktním osobám.

Jednací jazyk: Čeština

Seminář je součástí výstupu projektu TAČR TA01010153.

Program

Platba

Kontakty

Odborný garant

Mgr. Lukáš Navrátil, Ph.D.
Email: lukas.navratil@vuchs.cz
Telefon: 583 392 161, 530 355 011

Organizační garant

>

Ing. Sylva Suchá
Email: sylva.sucha@vuchs.cz
Telefon: 538 392 122, 733 324 915

Agrovýzkum logo