Series A – Original scientific papers
Page | Title / Author |
3 | Vliv vybraných faktorů na hmotnost býků a jalovic plemene charolais ve 120, 210 a 365 dnech věku
The effect of selected factors on live weight of Charolais bulls and heifers at 120, 210, and 365 days of age Toušová, R. – Stádník, L. – Louda, F. – Řehounek, V. [A] |
11 | Does the SEUROP trading class reflect portion of cutting parts in Czech Fleckvieh bulls?
Zohledňuje třída SEUROP podíl bourárenských částí u býků českého strakatého plemene ? Homola, M. – Bezdíček, J. – Říha, J. – Vacátko, E. [E] |
19 | Vliv ustájení na reprodukci krav ve vybraných chovech
Effect of housing on reproduction in cows at selected farms Hegedűšová,Z. – Slezáková, M. – Dufek, A. [A] |
27 | Vybrané parametry validace metody MIR-FT k měření volných mastných kyselin v mléčném tuku pro laboratoře kvality mléka
Selected parameters of MIR-FT method validation to measurement of free fatty acids in milk fat for milk quality laboratories Hanuš, O. – Kučera, J. – Genčurová, V. – Kopecký, J. – Jedelská, R. [A] |
35 | Stanovení teplotního gradientu mezilaboratorního transportu vzorků mléka
Determination of thermogradient for interlaboratory milk sample transport Sojková, K. – Hanuš, O. – Kopecký, J. – Jedelská, R. [A] |
42 | Studie možnosti odběrů individuálních vzorků mléka a objektivního vyhodnocení výsledků analýz pro kontrolu užitkovosti v režimu nepravidelného trojího denního dojení
Study of individual milk sampling possibility and objective analytical result evaluation for milk recording in the case of irregular triple milking per day Hering, P. – Hanuš, O. – Jedelská, R. – Genčurová, V. – Kopecký, J. – Heřman, F. – Janecká, M. [A] |
51 | Srovnání a vyhodnocení parametrů kalibrací metody infračervené spektroskopie (MIR a MIR-FT) podle výsledků referenčních metod pro složení kravského, kozího a ovčího mléka
A comparison and evaluation of calibration parameters of infrared spectroscopy method (MIR and MIR-FT) according to results of reference methods for cow, goat and sheep milk composition Hanuš, O. – Genčurová, V. – Štolc, L. – Kučera, J. – Sojková, K. – Jedelská, R. – Kopecký, J. – Dolínková, A. [A] |
60 | Porovnání ekonomiky výkrmu býků před vstupem a po vstupu ČR do EU
The comparison of slaughter bulls before and after accession CR to the EU Kopeček, P. – Reslerová A. [A] |
72 | Porovnání hodnot pH bachorové tekutiny zjišťované in vivo pomocí prototypu bezdrátové sondy a ex vivo
Comparison of ruminal pH values determined in vivo using a prototype of wireless device and ex vivo Křížová, L. – Richter, M. – Třináctý, J. [A] |
77 | Srovnání stravitelnosti organické hmoty píce stanovované v laboratoři Výzkumného ústavu pro chov skotu, s.r.o. v Rapotíně a v laboratoři LFZ Raumberg-Gumpenstein, Rakousko
Comparison of organic matter digestibility of forage estimated in laboratory of Research Institute for Cattle Breeding, Ltd. and in laboratory of LFZ Raumberg-Gumpenstein, Austria Štýbnarová, M. – Pozdíšek, J. – Kohoutek, A. – Resch, R. – Říha, J. – Němcová, P. [A] |
Series B – Technical papers
Page | Title / Author |
84 | Zařízení pro měření hodnot redox potenciálu bachorové tekutiny
Svobodová, J. – Richter, M. – Kadlec, R. – Křížová, L. – Třináctý, J. [C] |
Current information
Page | Title / Author |
87 | Využití výsledků projektu zaměřeného na profesní vzdělávání v oboru chovu skotu
Suchá, S. [C] |
Conferences reports
Page | Title / Author |
88 | Výroční konference BSAS
Svobodová, J. – Křížová, L. [C] |
89 | Zpráva z mezinárodního kongresu Spore forming bacteria in food 2009
Banykó, J. [C] |
90 | American Dairy Science Association a výroční konference ADSA/CSAS/ASAS
Bezdíček, J. – Říha, J. – Šubrt, J. [C] |
[A] – Czech (English abstract)
[E] – English (Czech abstract)
[C] – Czech only
Issue: 3
Year: 2009
Volume: LI
Number: 187