Výzkumný a vývojový pracovník – specialista na kvalitu a produkci masa

Požadované vzdělání

  • VŠ molekulární biologie, biochemie a technologie potravin, potravinářství – zpracování masa, kvalita a bezpečnost potravin, veterinární hygiena

Požadovaná praxe

  • výhodou

Náplň práce

  • analýzy vlastností určující kvalitu biologických materiálů (zejména masa)
  • obsluha přístrojů pro analýzy masa a masných produktů
  • sledování aktuálních informací v problematice kvality a produkce masa
  • zpracování a podávání návrhů nových výzkumných projektů na národní a mezinárodní úrovni
  • řešení výzkumných projektů, vč. koordinace experimentálních prací, vypracování průběžných a závěrečných zpráv
  • aktivní vyhledávání možností spolupráce a její sjednávání pro řešení mezinárodních projektů
  • publikace odborných a vědeckých článků
  • odběr vzorků masa na jatkách při porážce

Další požadavky

  • aktivní znalost anglického jazyka slovem i písmem
  • dobrá znalost práce s PC a MS Office (MS Excel, Word a PowerPoint)
  • základní znalosti v oblasti statistiky a vyhodnocování dat
  • analytické myšlení
  • pečlivost a samostatnost
  • komunikativnost
  • ŘP sk. B

Nabízíme

  • práci ve společnosti s mnohaletou tradicí v zemědělském výzkumu a vývoji
  • odpovídající platové ohodnocení v závislosti na výsledcích práce
  • pružnou pracovní dobu
  • pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou
  • možnost pronájmu služebního bytu
  • příspěvek na závodní stravování, rekreace dětí zaměstnanců, odměny při životním jubileu
  • 25 dní dovolené

Nástup

  • dohodou

Mzda

  • od 30 000,- Kč

Kontakt

Bc. Petra Jungová
Tel.: 583 392 247
E-mail: petra.jungova [at] vuchs.cz

Písemné nabídky obsahující strukturovaný životopis zasílejte na výše uvedený na e-mail.

Odpovědět na inzerát

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zpět