Požadované vzdělání
- VŠ molekulární biologie, biochemie a technologie potravin, potravinářství – zpracování masa, kvalita a bezpečnost potravin, veterinární hygiena
- doktorský stupeň vzdělání (Ph.D. apod.)
Požadovaná praxe
- výhodou
Náplň práce
- analýzy vlastností určující kvalitu biologických materiálů (zejména masa)
- obsluha přístrojů pro analýzy masa a masných produktů, provádění fyzikálně-chemické a senzorické analýzy masa
- etologická pozorování skotu / ovcí, koní, výběr zvířat pro výkrm, dohled nad výkrmem vybrané skupiny zvířat, vzorkování masa na jatkách
- realizace testů příjmu krmiv v pokusné stáji (RIC boxy)
- sledování aktuálních informací v problematice kvality a produkce masa
- zpracování a podávání návrhů nových výzkumných projektů na národní a mezinárodní úrovni
- řešení výzkumných projektů, vč. koordinace experimentálních prací, vypracování průběžných a závěrečných zpráv
- aktivní vyhledávání možností spolupráce a její sjednávání pro řešení mezinárodních projektů
- publikace odborných a vědeckých článků.
Další požadavky
- aktivní znalost anglického jazyka slovem i písmem
- dobrá znalost práce s PC a MS Office (MS Excel, Word a PowerPoint)
- základní znalosti v oblasti statistiky a vyhodnocování dat
- analytické myšlení
- pečlivost a samostatnost
- komunikativnost
- ŘP sk. B
Nabízíme
- práci ve společnosti s mnohaletou tradicí v zemědělském výzkumu a vývoji
- odpovídající platové ohodnocení v závislosti na výsledcích práce – prémie za výsledky dle interních směrnic
- pružná pracovní doba, pevná část od 8:00 do 14:00 hod, 8 hodinový úvazek
- pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou
- příspěvek na závodní stravování, rekreace dětí zaměstnanců, odměny při životním jubileu
- 25 dní dovolené
Nástup
- od 2. 1. 2023
Mzda
- 30 000 Kč, po uplynutí zkušební doby +5 000 Kč osobní ohodnocení
Počet volných míst
- 1
Kontakt
Renáta Sládková
Tel.: 583 392 247
E-mail: renata.sladkova [at] vuchs.cz
Písemné nabídky obsahující strukturovaný životopis spolu se skeny dokladů o vzdělání a odbornosti zasílejte na výše uvedený na e-mail.